1

Nuotolinis internetinis susitikimas „NBS PILOT VALIDATION MEETING“ European Schoolnet“ (EUN) (Briuselis).

PROJEKTO PAVADINIMAS:  Nature-Based Solutions“ (NBS) Gamta Pagrįsti  Sprendimai

Waste Management of The Food Industry – Hazards, Risks and Solutions

Maisto pramonės atliekų tvarkymas – pavojai, rizika ir sprendimai

Vykdant „Nature-Based Solutions“ (NBS) projektą  „Maisto pramonės atliekų tvarkymas – pavojai, rizika ir sprendimai  2020 m. birželio 27 d. 10.00-12.00   nuotoliniu būdu  fizikos mokytoja Irena Ribinskienė dalyvavo internetiniame susitikime  „NBS PILOT VALIDATION MEETING“ European Schoolnet“ (EUN)   (Briuselis). Susitikimo metu buvo aptarta NBS mokymosi scenarijaus  įgyvendinimo patirties kūrimo etapai, pristatyti atlikti darbai ir numatyti NBS projekto įgyvendinimo rezultatai.

Alytaus Jotvingių gimnazija yra įtraukta į NBS švietimo  tinklo interaktuvių žemėlapių sistemą “NBS Eco-friendly schools“ , tam kad galėtume pasidalinti informacija ir  savo patirtimi su  kitais Europos šalių partneriais ar net ieškoti „Erasmus +“ projektų partnerių.

https://padlet.com/eunacademy/vh0rymigpclqvrji

Projektą inicijavo ir finansuoja Europos Komisijos Mokslinių tyrimų ir inovacijų generalinis direktoratas, jį koordinuoja PPMI, bendradarbiaudama su „European Schoolnet“ (EUN). PPMI (www.ppmi.lt/lt) yra pagrindinis Europos tyrimų ir politikos analizės centras.

Europos mokyklų tinklas, STEM School Label“ komanda „European Schoolnet , http://www.eun.org; stemschoollabel.eu,„STEM“ mokyklos ženklas yra bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos programos „Erasmus +“ (Dotacijos sutartis Nr. 2017-1-BE02-KA201-034748) ir koordinuojamas „European Schoolnet“.

 

Parengė Fizikos mokytoja I. Ribinskienė