Integruotas anglų kalbos ir gamtos bei socialinių mokslų konkursas ,,English in Context“

Bendri dokumentai
Anglų kalbos konkursas ,,English in Context“, kuriame dalyvavo Jotvingių gimnazijos pirmokai, buvo organizuotas patikrinti ne tik anglų kalbos, bet ir kitų mokomųjų dalykų žinias. Mokytojų Editos Baciuškienės ir Galinos Lepešovos suorganizuotas renginys buvo išbandymas net devynioms pirmokų komandoms, kuriose buvo po penkis narius. Klausimus konkursui pateikė chemijos mokytoja Lina Bieliauskienė, biologijos mokytoja Lina Rutkauskaitė, fizikos mokytoja Irena Ribinskienė, geografijos mokytoja Eugenija Baciuškienė ir matematikos mokytoja Ramunė Kazlauskienė. Konkurso klausimus į anglų kalbą išvertė jo organizatorės.
Mokiniams, kurie dalyvavo ,,English in Context“ konkurse, neįprasta veikla labai patiko. Štai 1a klasės mokinių dalyvavo net dvi grupės, vadovaujamos mokytojų Editos Baciuškienės ir Galinos Lepešovos, jiems konkursas buvo toks įdomus, kad norėtų ir daugiau tokių pamokų.
Jaunieji žurnalistai paklausė dalyvių, ką jie prisimena labiausiai. ,,Patiko dirbti drauge, analizuoti klausimus, rengti atsakymus ir juos versti į anglų kalbą“; „Aišku, kad patiko, jog laimėjome pirmą vietą, be to, klausimai buvo įdomūs“; ,,Konkurse buvo smagu bendrauti su savo klasės draugais, kadangi mūsų klasei dar reikia bendrų veiklų, kad geriau pažintume vienas kitą, be to, džiaugiuosi, kad išmokau naujų dalykų“; „Man patiko, kad galėjau pasitikrinti savo žinias, tai buvo tarsi testas, ar moku pritaikyti teoriją praktikoje“.
Informuoja jaunieji gimnazijos žurnalistai